Apartament Can Burres

0,00 

Registre d'entrada 16:00h
Registre de sortida 12:00h
Adults (+16 anys)
Nens (3-15 anys)
Nadons (0-2 anys)

Casa del segle XVII al nucli antic del poble, rehabilitada d’estil rústic, s’han mantingut els elements arquitectònics originals de parets de pedra, bigues de fusta i volta a planta baixa. Pot acollir amb total comoditat fins a 8 persones.

Can Burres és una casa de poble constrüida al segle XVII i ubicada al carrer Major, un dels més antics de la població de Sant Feliu de Pallerols, situat entre les places de l’Església i del Firal, llocs emblemàtics del poble on es celebren festes, balls, fires…, a pocs km. d’Olot i del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

Amb les comoditats d’una casa actual, es lloga sencera i pot acollir fins a 8 persones.

Estructurada en diferents plantes, disposa de cuina-menjador totalment equipada amb llar de foc, TV, fogons de gas, forn, microones, nevera, cafetera expresso, i torradora. Una gran entrada on es poden guardar bicicletes, 3 habitacions, 3 banys, sala amb terrassa, jocs de taula, Wiffi, calefacció, rentadora, llençols, nòrdics, tovalloles de bany i draps de cuina inclosos.

Situada als peus de la muntanya del Santuari de la Mare de Deu de la Salut i a prop de la Ruta del Carrilet. L’entorn del poble ofereix múltiples opcions, senderisme, sortides amb bicicleta. Fonts, boscos, volcans, ermites, castells i un riu preciós amb salts i gorgues, per gaudir uns dies en familia, amics o en parella.

Can Burres

Localització: Carrer Major, 4, 17174 Sant Feliu de Pallerols, Girona
Telèfon: 639 70 00 29

Amb les comoditats d'una casa actual, es lloga sencera i pot acollir fins a 8 persones.

Estructurada en diferents plantes, disposa de cuina-menjador totalment equipada amb llar de foc, TV, encimera de gas, forn, microones, nevera, cafetera exprés i torradora. Una gran entrada on es poden guardar bicicletes, 3 habitacions, 3 banys, sala amb terrassa, jocs de taula, Wiffi, calefacció, rentadora, llençols, nòrdics, tovalloles de bany i draps de cuina inclosos.