Un viatge al passat: Recorrent els encantadors pobles medievals de La Garrotxa

La Garrotxa és una comarca que amaga un tresor històric: els seus encantadors pobles medievals. Fer un viatge al passat i recórrer aquests pobles és una experiència fascinant que et transportarà a èpoques passades i et farà retrocedir en el temps.

Un dels pobles més emblemàtics és Besalú, amb el seu pont medieval i les seves cases de pedra. A mesura que et passeges pels seus carrers empedrats, podràs admirar l’arquitectura medieval que encara es conserva. No et perdis l’església romànica de Sant Pere, ni el mikvé, un bany jueu medieval únic a la Península Ibèrica.

Santa Pau és un altre poble medieval que val la pena visitar. El seu casc antic està envoltat per una muralla i conserva el seu encant original. El Castell de Santa Pau és un dels punts destacats, des del qual podràs gaudir de vistes panoràmiques de la comarca. Passeja pels seus carrers estrets i descobreix els racons més encantadors d’aquest poble pintoresc.

Olot, la capital de la comarca, també té un casc antic amb un fort esperit medieval. La Plaça Major és el cor del poble i està envoltada per edificis amb façanes d’estil gòtic i renaixentista. Podràs visitar l’església de Sant Esteve, amb la seva imponent església de tres naus i el campanar octogonal.

Un altre poble medieval que et fascinarà és Castellfollit de la Roca. Aquest poble està situat en un penya-segat de basalt i ofereix unes vistes espectaculars. Amb les seves cases estretes i les seves ruelles empedrades, sembla preservar l’esperit d’altres èpoques.

Un viatge a la Garrotxa no està complet sense visitar Sant Joan les Fonts, un poble que destaca per les seves esglésies romàniques i els seus molins d’aigua. Pots passejar pel nucli antic i descobrir l’encant del seu patrimoni històric.

En resum, recórrer els encantadors pobles medievals de La Garrotxa és com fer un viatge al passat. Els seus carrers empedrats, les seves cases antigues i els seus edificis històrics et faran sentir com si estiguessis en una altra època. Gaudeix d’aquesta experiència única i deixa’t envoltar per l’encant i la bellesa del patrimoni medieval de la comarca.